Bunte Gans – jau 16 metų veikiantis jaukus šeimos restoranas Vilniaus senamiestyje, Aušros Vartų gatvėje. Restoranas garsėja šilta ir svetinga atmosfera, tik čia rasite milžiniškų karkų, autentiškų Vienos šnicelių ir kitų vokiškų bei europietiškų patiekalų. Alaus žinovai pabrėžia, kad čia galite paragauti vieno iš skaniausių alaus rūšių Vilniuje iš vietinio Zoller Hof bravoro Švabijoje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
PROFITROLIS
Kalakuto kepenėlių kremas | svogūnų čatnis.
ŠTRUDELIS
Rūkytas kaimiškas sūris | špinatai | kanapių sėklų branduoliai | sviesto grietinėlės padažas su kelmučiais.
AUSTRŲ VIRTUVĖS PERLAS – TAFELSPITZ
Jautienos šonkaulis | krūtininė | sprandas | liežuvis | keptos bulvytės Bratkartoffeln | agurkų salotos su grietine ir moliūgų aliejumi | obuolių padažas su bruknėmis | krienų – plaktos grietinėlės padažas.
VARŠKĖS IR ŠAKOČIO TRUPINIŲ TINGINYS
Spanguolės |slyvos | anakardžiai.
Aušros Vartų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Vytautas Kazlauskas
Rezervacijai:
+370 212 8312
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 23:00